ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Akıncı Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: akıncı

Ekm

Cumhuriyetimizin 100 .yılını okulumuz konferans salononda gurur ve çoşkuyla kutladık.

Nis

Sinop ilinde yapılan Analig Rafting 1.ayağında Ankara'yı temsilen Kahramankazan ilçesi Akıncı Anadolu Lisesi öğrencileri Bayanlarda 3. Erkeklerde 4. Mix Karmada  ise 3. oldu ve Haziran ayında İstanbul Şile'de yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Nis

Rafting kız ve erkek takımlarımızı, Ankara İlimizi Temsilen "Gençler Türkiye Finalleri" için Sinop'a uğurladık. Kendilerine baaşrılar diliyoruz.

Mrt

Yeşilay Haftası için  "Akıncı Anadolu Lisesi Geleceğe Nefes Veriyor" projesi kapsamında Kahramankazan İlçemizde yer alan tüm okullar adına, Belediyemizin gösterdiği araziye ağaç diktik. Emeği geçen öğrencilerimize ve bizlere desteklerini esirgemeyen Kahramankazan Belediyesine teşekkür ederiz.