ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Akıncı Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında 1. Meclis, Kurtuluş Müzesi ve Anıtkabir gezimizi gerceklestirdik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100 .yılını okulumuz konferans salononda gurur ve çoşkuyla kutladık.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlama törenimizi okulumuz bahçesinde saygı duruşu ve istiklal marşı okuduktan sonra, öğrencilerimizin şiirleri ile gerçekleştirdik.

Eyl

9. Sınıflarımıza oryantosyon çalışmaları kapsamında Müdür Yardımcımız Yeliz Bayar Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğini ve okul kurallarını, Rehber öğretmenimiz ise uyum sürecini anlattı.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Açılış Törenimiz ve İlk Sabah Sporumuz

Ağu

Okul kıyafetlerimiz, Erkekler için siyah, Kızlar için bordo renklidir. Eşofman, herkes için aynıdır.

Tem

Yaraları yardımlaşarak saracağız. ÇEDES projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizden gelen yardımları deprem bölgesindeki kardeş okulumuza ulaştırdık.

Haz

Başkent Üniversitesi Kahramankazan Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Öğrencilerimize Mesleki Kariyer Sunumu Gerçekleştirdi. Meslek Yüksekokulu"nda eğitimi verilen mesleki alanlarla ilgili geniş bir sunum yapıldı. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinliklerle coşkuyla kutladık.

May

Okulumuz Voleybol turnuvasında ilçe birinciliği elde etti. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Atletizmde İlçe İkinciliği Aldık

May

Liselerde Bilim uygulamaları kapsamında, okulumuz Akıncı Anadolu Lisesi Konferans salonunda, 5 Mayıs 2023 saat 10:30'da, Başkent Üniversitesi Öğretim Elemanı Dr. Özge KAHRAMAN ILIKKAN'ın harika sunumuyla gerçekleştirdiğimiz, "Astrobiyoloji ve Uzayda Yaşam Semineri"ne katılımlarından dolayı, değerli Başkent Üniversitesi öğretim Üyelerine, idareci ve öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz ile Başkent Üniversitesi arasına imzalanmış olan protokol çerçevesinde, projeler ve planlar gündemiyle 31.03.2023 tarihinde ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Erkan YILDIZ ve kıymetli akademisyenlerle, okulumuz müdürü Özgür AKAR ve okulumuzun proje ekibi katılmıştır.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Sergimiz.